L’Oreal NYX

Welke kleur make-up matcht het beste bij jouw huidtype? L’Oreal NYX heeft voor iedereen een perfect passende kleur. Niet geheel onbelangrijk; de producten zijn gericht op zowel vrouwen als mannen.

Doel
Om erachter te komen welk type make-up het best bij je past organiseert NYX de Swatch Party. Hier wordt een nieuwe make-up lijn gepresenteerd aan een zeer hechte groep genodigden.

Opdracht
Het event had ‘Back to school’ als thema. De opdracht voor ons, Playground, was om een locatie te vinden waar de kleur roze al in overvloed aanwezig is. Wij benaderden hiervoor de Roze Tanker in Amsterdam-Noord, een unieke locatie. Waarom? Dit oude tankstation is volledige roze, zowel van binnen als buiten, met aan de buitenkant veel roze graffiti om het plaatje compleet te maken.

Aanpak
Influencers en pers waren van de partij en werden bij binnenkomst begroet door de deuntjes van DJ sojuju. Cocktails en kleurige hapjes – geheel in thema – kon je pakken uit de schoolvitrine of donut wall. Naast de roze school lockers en roze planten als decoratie, was een masterclass te volgen in een echte klassetting. Na afloop kon iedereen de zelf-samengestelde goodiebag ophalen.

Resultaat
Een geslaagd event op een bijzondere en vernieuwende locatie, waarbij het concept tot in de puntjes is uitgewerkt! Bedankt voor de fijne samenwerking L’Oreal <3

CLIENT NAME

L’Oreal NYX

CAMPAIGN TITLE

Swatch Party

CATEGORY

Brand Activation

CHANNEL

festivals, PR, social media

KENNIS MAKEN?

Alles begint met een ontmoeting.

INSTAGRAM

@playground.ba