fbpx

House of Creation

KLANT

Samsung

ACTIVATIE

House of Creation

FESTIVALS

Lowlands, WooHah! , Amsterdam Open Air

BEZOEKERS

310.000 +

Samen met Samsung maak je de vetste festival content! Jongeren, hun telefoon en festivals, een onafscheidelijke combinatie! En creativiteit is een belangrijk element om te kunnen onderscheiden op je eigen tijdlijn.

In opdracht van Samsung ontwikkelde Playground de Samsung House of Creations. Deze zomer kunnen festivalliefhebbers in verschillende  instagrammable booths zelf de tofste content maken met de nieuwste Galaxy S10. Om de User Generated Content zo effectief mogelijk in te zetten wordt de hashtag #WithGalaxy geladen. Bij gebruik van de hashtag maken delers kans op de nieuwste Galaxy S10. Tientallen macro en micro influencers doen het voor. Met een groot succes zijn er al meer dan duizend foto’s gemaakt in de booth.

En is je telefoon leeg? Dan is er ook nog een speciale oplaadbaar waarbij men no-time weer de tofste plaatjes kan schieten. 

Daarnaast is het Samsung House of Creation de plek waar partypeeps samenkomen om de hele dag los gaan op de beats van de meest uiteenlopende artiesten en hosting partijen. 

KENNIS MAKEN?

Alles begint met een ontmoeting.

INSTAGRAM

@playground.ba

No data available
VOLG ONS OP INSTAGRAM!

@playground.ba