Playground staat al jaren vooraan bij de vetste feesten en komt dagelijks voorbij in de Insta-stories van je beste vrienden. We bedenken merkcampagnes op maat en hebben alles in-house. Van conceptontwikkeling tot aan de algehele productie. We creëren duurzame concepten voor festivals, vette PR-stunts, modeshows en zelfs high end tastings. Online doen we dat in de vorm van social media content creatie, het opzetten van een advertising strategie en influencer campagnes. You name it, we can do it!

 

Our teamwork makes your dream work.

Samen met merken bedenken we een allround merkstrategie die gefocust is op de gewenste doelstelling. Wij selecteren een professioneel team dat samen de handen uit de mouwen steekt om het beste resultaat te halen. Bij Playground hebben we alle (spring)touwtjes in handen omdat we ook alles in-house hebben. Echte makers, doeners en denkers die plezier hebben in wat ze doen. Het zijn proactieve productietijgers en creatieve conceptontwikkelaars. Kom maar op met de briefing, dan bouwen wij er een feestje van. LET’S PLAY!

STAP 1

WIE BEN JIJ?

Bepaal welk merk goed bij je past. Kom zelfverzekerd over en beschik over de nodige informatie van het merk. Wees authentiek en hou de kernwaardes van het merk centraal.

STAP 2

DOELGROEP

Leer je doelgroep goed kennen.      Wat vinden zij belangrijk in de ‘experience’ en hoe kan het merk waarde toevoegen? Wat vindt de doelgroep leuk en hoe worden ze graag benaderd? Creëer relaties!

STAP 3

RELEVANTIE

Wees relevant en vastberaden in je acties. Zorg dat de ‘experience’ relevant is en blijft. Ken de trends en weet wat er speelt. Loyaliteit aan het merk moet verdiend worden.

STAP 4

STORYTELLING

De ‘experience’ moet een passende en onvergetelijke indruk achterlaten. Daardoor zal de doelgroep emotioneel geraakt worden en de ervaring graag verder vertellen. Naast dat de ROI zal stijgen, zal ook de merk geloofwaardigheid stijgen.

ONZE KLANTEN
VOLG ONS OP INSTAGRAM!

@playground.ba