fbpx

ANWB

HUMAN NATURE

Modeshow

Voor de lancering van de nieuwe kledingcollectie ‘Human Nature’ heeft Playground een modeshow mogen organiseren. De merkboodschap van Human Nature: ‘Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, liever hardloopt of wandelt, met Human Nature van ANWB ben je tegen elke weersomstandigheid beschermt’ kwam sterk naar voren in de hele show.

Playground heeft op deze boodschap ingespeeld door letterlijk de natuur van buiten naar binnen te halen. De modeshow was gebaseerd op vijf verschillende thema’s: een herfstwandeling, hiking, wind & waterkracht, ski collectie & travel. Rondom de catwalk was een decor opgebouwd dat functioneerde per thema en werd uitgelicht met passende natuurgeluiden wanneer de desbetreffende collectie werd getoond. De catwalk was bedekt met echt gras en de bezoekers op de eerste rij zaten op echte parkbankjes om het geheel een echt natuurlijk gevoel te geven.

Onze vier modellen hebben de collectie geïntroduceerd aan alle Sales Managers en personeel van de retailwinkels. De shows zijn ook gefilmd en getoond in alle retailwinkels. In de film werd de collectie nogmaals door korte fragmenten onder de aandacht gebracht bij de jongere en oudere doelgroep.

VOLG ONS OP INSTAGRAM!

@playground.ba