fbpx

Lipton Matcha

Lipton breidt de succesvolle Lipton Green-range uit met een mooie innovatie: hét verfrissende drankje Lipton Ice Tea Green Matcha.

Al meer dan 25 jaar zorgt Lipton Ice Tea voor verfrissing op de meest gezellige plekken van Nederland. Playground creëerde en produceerde de Lipton Matcha Mirror in de drie grootste steden in Nederland. De PR-stunt is aansluitend op de campagne van Licht & Fris je dag door met Lipton Ice Tea Green. Hiervoor hebben wij ook de mega out-door banners verzorgd op 3 grote gebouwen in de Randstad. Tientallen influencers deden het voor.

De Lipton Matcha Mirror zorgt voor een illusie door een grote schuine spiegel die boven het Lipton park hangt. Het saaie plein dat mensen elke dag passeren naar hun werk is op één dag de plek waar men zich weer kan uitleven als een kind. Met verschillende attributen kunnen mensen op het artwork liggen om foto’s en video’s te maken. In totaal zijn er meer dan 400 foto’s gemaakt dankzij deze Lipton PR-stunt. Ook is er voor deze stunt een content video gemaakt die een bereik van maar liefst 63.300 views heeft opgeleverd.

Lipton Matcha

ACTIVATIE

Matcha Mirror

CATEGORIE

PR-Stunt

STEDEN

Amsterdam

Utrecht

Rotterdam

Lipton breidt de succesvolle Lipton Green-range uit met een mooie innovatie: hét verfrissende drankje Lipton Ice Tea Green Matcha.

Al meer dan 25 jaar zorgt Lipton Ice Tea voor verfrissing op de meest gezellige plekken van Nederland. Playground creëerde en produceerde de Lipton Matcha Mirror in de drie grootste steden in Nederland. De PR-stunt is aansluitend op de campagne van Licht & Fris je dag door met Lipton Ice Tea Green. Hiervoor hebben wij ook de mega out-door banners verzorgd op 3 grote gebouwen in de Randstad.

De Lipton Matcha Mirror zorgt voor een illusie door een grote schuine spiegel die boven het Lipton park hangt. Het saaie plein dat mensen elke dag passeren naar hun werk is op één dag de plek waar men zich weer kan uitleven als een kind. Met verschillende attributen kunnen mensen op het artwork liggen om foto’s en video’s te maken. In totaal zijn er meer dan 400 foto’s gemaakt.

KENNIS MAKEN?

Alles begint met een ontmoeting.

INSTAGRAM

@playground.ba

No data available
VOLG ONS OP INSTAGRAM!

@playground.ba