fbpx

Captain Morgan

ACTIVATIE

Karaoke Booth

KTA

FESTIVALS

Decibel

By the Creek

Dutch Valley

Indian Summer

Valhalla

Ter promotie van de Captain Morgan Rum Cola en de Captain Morgan Mojito heeft Playground een festival en horeca-concept ontwikkeld.

Karaoke Booth

Waar denk je aan als je aan rum denkt? Juist! Aan een Rum Barrel. Vandaar dat Playground het leukste feestje in de barrel heeft bedacht, namelijk de Festival Karaoke Booth van Captain Morgan. De Captain daagt de bezoekers uit voor een potje Barrel Pong en zorgt ervoor dat bezoekers hun favoriete plaatjes uit volle borst meezingen. Deze entertainende activatie is de plek op het festival waar je met je vrienden samenkomt om te feesten en te genieten van een Captain Morgan Cola of Mojito. Captain Morgan en zijn crew gaan verschillende muziekfestivals af zoals Decibel, By the Creek, Dutch Valley, Indian Summer Festival en Valhalla.

KTA

KTA, ook wel Key To Adventure, is een horeca activatie voornamelijk gericht op jongvolwassenen die wel houden van een feestje. Captain Morgan gaat bij deze activatie samen met zijn twee crew leden het hele land door om op horecagelegenheden en evenementen de sfeer een extra boost te geven.

Bezoekers worden uitgedaagd tot interactieve spelletjes en challenges om de echte Captain in zichzelf te vinden. De activatie draaide naast het creëren van leuke herinneringen om het samplen van de twee drankjes. Om de sfeer op gang te brengen en buzz te creëren vielen de Captain en zijn twee crewleden perfect in hun rol en bouwden zij een feestje op elke locatie.

VOLG ONS OP INSTAGRAM!

@playground.ba